FAQ

Har I store mængder af hver vare?

- Nej, ihvertfald ikke af vores vintage-ting. De er alle unikke og måske findes der kun det ene stykke stof tilbage på kloden, så tøv endelig ikke, hvis du vil være sikker på at eje en vare fra vores butik. Især vores vintage stoffer og dynebetræk er meget populære, så man skal være hurtig.

Der er gået mange dage og min ordre er stadig ikke ankommet.

- Vi forsøger altid at pakke og sende din ordre så hurtigt som muligt, og altid inden for 2-3 hverdage. 99% af alle vore ordrer der afsendes ankommer altid hos kunden. Hvis den stadig ikke er ankommet efter 1 uge, så kontakt os.

Er jeres vintagetæpper, dynebetræk og stoffer vaskede?

- Ja, alle vintage- og genbrugsting er vaskede og rene. Der er dog undtagelsen med sarte tekstiler som ikke tåler vask, men som skal renses. Det står for egen regning, men intet med dårlig lugt forlader vores hånd!

Er alle jeres varer vintage og genbrug?

- Vores butikslager består delvist af nye varer som fx brodernåle, garner og moderne hobbyredskaber, mens den anden del er vintage fundet både i det gamle Østtyskland, de baltiske lande, Rusland og såmænd også i den jyske muld.

Har I ikke bare nogen gange lyst til at smide alt det gamle lort ud og købe alle ting i IKEA og H&M istedet?

- Nej. Vores sjæl og kærlighed ligger i at samle alle de sager fra fortiden, som stadig er smukke og som har en skønhed, humor og udstråling, som ikke kan efterlignes af nutiden. Vi kan godt lide, at man ikke altid køber og producerer nyt nyt nyt. Det skader kloden og gør ikke folk lykkeligere. I HUSFLID forsøger vi at samle et skatkammer af gamle ting som emmer af kreativitet, og som på mindst måde belaster og forurener den jord, vi giver videre til vores børn.