Handelsbetingelser

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os. Vi vil informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling eller tilbyde en tilsvarende vare som kunne have din interesse. Vi holder konstant lagertælling og sørger på bedste vis at have et updated webshop-lager. Hvis det er så uheldigt, at en vare viser sig at være udsolgt på trods af, at den stod som "på lager" i webshoppen, vil vi kontakte dig med det samme. Dine penge vil alligevel aldrig blive trukket på dit kort, før din ordre er pakket og afsendt.

Betaling

Hos HUSFLID kan du betale med betalingskort som Dankort, Mobilepay, EURO/MASTERCARD, MAESTRO, VISA, JCB, AMERICAN EXPRESS og VISA/Electron. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes fra vort lager. Alle priser hos HUSFLID er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.

Sikkerhed

Sikkerheden på HUSFLID er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun betalingsportalen, der har adgang til dine data. Hverken HUSFLID eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos HUSFLID er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Varer, som sendes fra HUSFLID kan ikke sendes som en gave til lande uden for EU, i et forsøg på at unddrage sig lokal told og afgifter. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms. Hvis dette er tilfældet vil du blive kontaktet af fragtfirmaet. Vær opmærksom på, at dette kan forsinke forsendelsen en del, da varerne bliver holdt tilbage i tolden. Det er derfra dit ansvar at tage kontakt til fragtfirmaet og betale de påførte meromkostninger.

Forbrugerbeskyttelse

HUSFLID følger de vejledninger der foreligger fra EU og E-mærket. Vi arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af Forbrugerstyrelsen.

Returnering

HUSFLID yder efter gældende dansk lov 14 dages fuld retur ret på varer købt på webshoppen, gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Returnering af gaver

Hvis du har modtaget en gave, der er købt i vores webshop og ønsker at returnere varen, kan vi bytte den til en anden vare af samme værdi. Hvis du derimod finder en vare, der er dyrere har du mulighed for at betale differencen samt de fornødne leveringsomkostninger og få den tilsendt i stedet for. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis eller et gavekort og bruge det, når det passer dig inden for 1 år. Pengene kan desværre ikke refunderes til andre kreditkort end det, der har betalt gaven i første omgang.